Comunitat 'Ce Trencada'

La força digital en català
Comunitat 'Ce Trencada'


La COMUNITAT 'CE TRENCADA' és un pilar bàsic del Projecte 'Ce Trencada'.

Més enllà de les aspiracions reivindicatives i culturals que compartim com a grup, sumats la nostra intenció de exercir pressió a les institucions per efectuar un canvi de paradigma, de pensament i d'accions per tal de catapultar el català dins del món de l'entreteniment multimèdia, una de les màximes del Projecte 'Ce Trencada' i una de les actituds més transparents que transmetem a tothom (ja sigui cap a membres participants a les traduccions o qui ens dona suport dia rere dia a través de les xarxes) és el benestar de la gent, de les persones que formen el grup i, sobretot, el fet de donar valor sentimental i personal a l'activitat que realitzen i realitzem de forma altruista al creure en una sèrie de valors comuns i comunitaris, compartint la il·lusió diària d'estar oferint quelcom que ens apassiona i que fa apassionar al públic.

No ho dubtis i entra-hi! Participa, col·labora i xerra amb els membres de la comunitat. Comparteix inquietuds, implica't en algún projecte o descarrega't les traduccions de la comunitat per gaudir dels teus videojocs en català!

En aquest espai, doncs, trobareu reunides les traduccions no oficials realitzades per la Comunitat Ce Trencada. Esperem que les gaudiu!No tot el que fa la COMUNITAT 'CE TRENCADA' és localitzar i traduir jocs: també creem eines per a facilitar-vos el poder-hi jugar!

En la seva majoria, els jocs traduïts per la Comunitat es poden jugar en català mitjançant MODS els més moders i pedaços (patches) de ROMS els antics o «retro». Com la forma d'aplicar les traduccions pot arribar a ser tediosa, hem desenvolupat unes eines que fan que el procés sigui el més senzill possible!

En aquest espai trobareu, doncs, les eines que hem creat per a agilitzar-vos el procediment i fer que començeu a jugar en català el més aviat possible!Convidat per la Princesa Peach al seu castell, en Mario descobreix que la bella princesa ha estat segrestada de nou per en Bowser i els seus sequaços. No obstant això, aquest cop és diferent... Aquest cop el món és en 3D i ara en català!